0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Държач за банани – Куката под шкаф за банани или други леки кухненски принадлежности. Куката се сгъва, когато не се използва. Самозалепващи и предварително пробити

Държач за банани – Куката под шкаф за банани или други леки кухненски принадлежности. Куката се сгъва, когато не се използва. Самозалепващи и предварително пробити дупки (винтове са приложени) Запазват пресни банани!

BGN 2.33
Налично

Продукти

По-дълго останете банани, жълти и здравиПовече никакви сурови, пюре или помятых банани.Идва със здрава самозалепваща лента и винтове.Използвайте го за кърпи за ръце, кафе чаши и други леки кухненски принадлежности.Водещи елементи - броячи без елементарно / кука вижда се само при необходимост Сверхпрочный - висококачествен материал - може да побере до 10 килограма банани, Лесен за инсталиране - идва със здрава самозалепваща лента и с винтове за по-добра фиксация – Инструкции са приложени!Повече няма помятых или сурови банани.Идеален за домове, работни кабинети, стаи в общежитието на колежа и студиа.Лесна инсталация.Най-добър вкус, външен вид и свежест Премахване на банани от пътя и оставете свободно място на тезгяха Кука не остава видими или грозни - добавете го точно, когато той не се използва Отлично допълнение към всеки щанда за плодове или корзинке с плодове ще Позволи на банани да узреят равномерно.Лесна инсталация.Използвайте го за кърпи за ръце, кафе чаши и други леки кухненски принадлежности.Той идва с самозалепваща лента и предварително предварително пробити дупки (винтове са приложени) за закрепване на под тезгяха.

Свойства

Най-добри оферти в категория