0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Стойка за таблет за мобилен телефон NSDRBX, Метален Държач за мобилен телефон, Тенис на Притежателя от Изцяло Алуминиева сплав, с Изцяло Алуминиев корпус, Средства за ?

Стойка за таблет за мобилен телефон NSDRBX, Метален Държач за мобилен телефон, Тенис на Притежателя от Изцяло Алуминиева сплав, с Изцяло Алуминиев корпус, Средства за индивидуална защита, Черен, XL

BGN 3.00
Налично

Продукти

[Прибират по избор] : Лесно се сгъва, може да се сгъва в плоска опаковка и лесно да носите със себе си по пътя[Здрав материал] : Напълно настолна поставка от алуминиева сплав, с изцяло алуминиев корпус, лична защита.Заглавие : Настолна стойка за таблет Модел : BRP10 / BRP8 Цвят : space сив и сребрист Материал : алуминиева сплав Процес : анодиране съдържание на Пакета : корпус скоба, шестограмен ключ на Вашата подкрепа - нашата най-голяма мотивация; ако имате някакви въпроси, можете да ни пишете и ние ще се радваме да ви помогнем. [Следпродажбено обслужване] : Вашата подкрепа - нашата най-голяма мотивация; ако имате някакви въпроси, можете да ни пишете и ние ще се радваме да ви помогнем. [Многофункционален дизайн] : Сгъване, регулиращи се на всеки ъгъл, свободни ръце, двухосевая приспособяване / устойчив и нескользящий / сгъваема и преносима / е съвместим и универсален. [Специална конструкция] : Конструкцията на отвори за полагане на кабели в група намалява теглото, при запазване на всеки кабел е в ред.

Свойства

Най-добри оферти в категория