0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
SZHAIYU Флип калъф за телефон от изкуствена кожа, Съвместими с iPhone 14 Plus, една Чанта-портфейл с Притежателя на Кредитна карта 6,7 , Защитен Калъф за Мъже и Жени (Черен, IP 14 Plu

SZHAIYU Флип калъф за телефон от изкуствена кожа, Съвместими с iPhone 14 Plus, една Чанта-портфейл с Притежателя на Кредитна карта 6,7 , Защитен Калъф за Мъже и Жени (Черен, IP 14 Plus)

BGN 3.73
Налично

Продукти

Материал : изкуствена кожа + TPU Идеални по форма, лесно се побира и лесно се отстранява.100% абсолютно нов висококачествен калъф. Лесен монтаж и демонтаж, благодарение на мека структурата на рамката.те са много ясни и удобни за използване. Защита на повърхността от надраскване, прах, отпечатъци от пръсти. Осигурявайки максимална защита на вашия телефон от мръсотия, натъртвания и драскотини. 【Съвместимост】 е Съвместима само с калъф Apple i Phone 14 Plus с чантата (випуск 2022 г. Функция сгъваеми поставки на гърба позволява напълно да се освободи ръцете при четене или гледане на филми!. 【Защита на сигурността на】Чанта-портфейл за iphone 14 Plus с вградена закопчалка за копчета леко и надеждно съхранява вашите кредитни карти. 2 слота за кредитни карти, лични карти, визитки, пари, сметки. 【Чантата си и държач за карти】 Тази чанта-портфейл за i Phone 14 Plus е оборудван с 2 слота за 4 кредитни карти или за лични карти, визитки, пари, сметки.Не разрушава магнетизъм кредитни карти.

Свойства

Най-добри оферти в категория