0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
N. BEKUS Чанта-портфейл за iPhone 12/12 Pro 6,1 , флип-надолу капак с отделения за карти, поставка от Изкуствена кожа Премиум-клас с магнитна закопчалка, устойчив на удари Защите

N. BEKUS Чанта-портфейл за iPhone 12/12 Pro 6,1 , флип-надолу капак с отделения за карти, поставка от Изкуствена кожа Премиум-клас с магнитна закопчалка, устойчив на удари Защитен калъф-за награда (тъмно зелен)

BGN 1.67
Налично

Продукти

BEKUS предлага 12-месечен обслужване от момента на покупката BEKUS осигурява лесен достъп до всички бутони, камера, динамика и конектора.[Висококачествени материали] Флип калъф-портфейл N. [Дизайн каишка за китката] Дизайн каишка за ръка, N. [Удобен и преносим] Панти чанта-портфейл N. BEKUS flip портфейла case може да се инсталира хоризонтално положение и се използва като стабилна стойка; идеален за развлечения или стрийминг.Ще ви бъде по-удобно да гледате филми на вашия телефон.Ето защо при всякакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви дадем отговор и ще решим проблема възможно най-скоро.Можете да виси на чанта-портфейл на китката, когато ръката ви е пълна или трябва да вземете със себе си други елементи. BEKUS е предназначен за освобождаване на ръцете. [Покупка от 100% удовлетворение] N. BEKUS е изработен от висококачествена изкуствена кожа, здрава, мека и гладка, осигурява цялостна защита и позволява на телефона да се избегне пръстови отпечатъци, драскотини, падания, удари и прах!Тази висококачествена кожа, специално разработена за i Phone 12/12 Pro, различно качество, издръжливост, характер и шкурка.

Свойства

Най-добри оферти в категория