0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Healeved 2 бр. Масажор За Кожата си с Чиста Кърпа, Колан, а на Задната Дръжка, Масаж За Жени, Изтриване, Вана, Синя Каишка, Аксесоар За Дълбоко Душата, Силиконова Допълните?

Healeved 2 бр. Масажор За Кожата си с Чиста Кърпа, Колан, а на Задната Дръжка, Масаж За Жени, Изтриване, Вана, Синя Каишка, Аксесоар За Дълбоко Душата, Силиконова Допълнителна Ивица, Двупосочен Мъжки Чистач, Отшелушивающая

BGN 3.00
Налично

Продукти

Кърпа за душ за тялото : от Двете страни с различни тампони за почистване на текстурата на : едната страна е добра отшелушивающую текстура, не е твърде грубо, а от другата страна е мека, за подобряване на кръвообращението и масажкърпа-скраб за тяло Е висококачествен кърпи за баня от люфы.Силиконово кърпи за баня : МАТЕРИАЛ - четка за тяло за вана е изработена от хранително-силикагел, мека и удобна, да не вредят на кожата, по-хигиенично, отколкото гъба, подходяща за различни групи от хора като деца, възрастни хора, мъже и жени. - Премахва мъртвите клетки на кожата и увеличава пяна тялото си дълга вана с кърпа.дълго кърпи за баня Премахва мъртвите клетки на кожата и увеличава количеството пяна върху вашето тяло.Дълго кърпи за баня : увеличен размер - този ексфолиращ скрубер за баня увеличена дължина до 28 инча (70 см), а на силикон е с телескопична функция, облегчающую измиване на гърба, близо хиляда силиконови щеточек, леко износени които ще ви помогнат да отшелушить кожата.Пратката включва 2 x кърпи за баня от люфы Характеристики - Направен от материали за продължителна употреба, отшелушивающее кърпи за баня. -Размер : около 60x11x2 см отшелушивающее кърпа - Материал : силикон отшелушивающее кърпа силикон - Допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението, прави кожата гладка, четка за баня за тялото.Кърпа за миене на люфы : Ексфолиращ стъргало за гърба Помага за облекчаване на умора след цял ден на работа.Кърпа за душ за тялото : от Двете страни с различни тампони за почистване на текстурата на : едната страна е добра отшелушивающую текстура, не е твърде грубо, а от другата страна е мека, за подобряване на кръвообращението и масаж. силиконово кърпи за баня допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението, прави кожата гладка.Кърпа за измиване на тялото : Зона за измиване с дълга дръжка, изработен от материала за продължителна употреба.Кърпа за измиване на тялото : Зона за измиване с дълга дръжка, изработен от материала за продължителна употреба.

Свойства

Най-добри оферти в категория