0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Руното кърпа от Микрофибър, Бельо, Кърпа за коса, Супер Впитывающее Быстросохнущее Кърпи за баня, Капачка за сушене на косата, Салонное Кърпа 2360 см, Аксесоари за бан?

Руното кърпа от Микрофибър, Бельо, Кърпа за коса, Супер Впитывающее Быстросохнущее Кърпи за баня, Капачка за сушене на косата, Салонное Кърпа 2360 см, Аксесоари за баня j21118 (Розов цвят)

BGN 51.30
Налично

Продукти

100% ултра тънък композитен материал от супер-тънки влакна, с бутон за заключване на банного кърпи косата не ще се плъзне при къпанеСупер впитывающий, бързо высушивающий косата, спестяващ времето, высушивающий естествено и сокращающий време на сушене със сешоар.Лесен за употреба.Лесен за употреба.Това е чудесен помощник за лице, вана, козметика, почистващо средство за лице, не е нужно да се притеснявате за това, че косата испачкаются.Идеалният подарък за дамите, децата и приятелите си.Супер впитывающий, бързо высушивающий косата, спестяващ времето, высушивающий естествено и сокращающий време на сушене със сешоар. Намалете времето за сушене на косата : изсушете косата си бързо, спестете си време, ги оставете да изсъхнат по естествен начин и защитете от повреждане на сешоар. Мултифункционална кърпа от микрофибър е много подходящ за ежедневна употреба у дома, в салона и пътуване.Микрофибър, руно.Идеалният подарък за дамите, децата и приятелите си. Намалете времето за сушене на косата : изсушете косата си бързо, спестете си време, ги оставете да изсъхнат по естествен начин и защитете от повреждане на сешоар.Намаляване на риска от възникване на вилици.Това е чудесен помощник за лице, вана, козметика, почистващо средство за лице, не е нужно да се притеснявате за това, че косата испачкаются. Супер впитывающий материал. 100% ултра тънък композитен материал от супер-тънки влакна, с бутон за заключване на банного кърпи косата не ще се плъзне при къпане. Подходящ за всички типове коса и дължини (включително къса коса, дълга коса, права коса, къдрава коса или вълниста прическа).

Свойства

Най-добри оферти в категория