0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Флип-надолу капачката Mavis's Дневник, Съвместима с Samsung Galaxy S23 Plus, една Чанта-портфейл с държач за карти, поставка за телефон от Мека Тисненой на кожата, Магнитен калъф-?

Флип-надолу капачката Mavis's Дневник, Съвместима с Samsung Galaxy S23 Plus, една Чанта-портфейл с държач за карти, поставка за телефон от Мека Тисненой на кожата, Магнитен калъф-награда за жени (лилаво)

BGN 1.33
Налично

Продукти

Поставка ♥ Функция стойка може да ви осигури регулируеми и удобен ъгъл на гледане за четене на електронна книга или гледане на видео.Лесен достъп до всички портове, бутони и функции. [Защита на 360 градуса] Устойчив портфейл от изкуствена кожа и висококачествени вътрешен броня от мека TPU предпазват вашия телефон Galaxy S23 Plus от случайни драскотини, мръсотия, удари, удари, пръстови отпечатъци, ежедневно износване.Аксесоари за мобилни телефони ➤Mavis's Дневник ➤ е посветена на философия на дизайна, популяризирующей елегантност, превъзходно качество на изработка и прост, но в класически стил.[Съвместима модел телефон] флип-надолу защитно покритие е идеален за Samsung Galaxy S23 Plus. [Висококачествени материали] Нашият флип калъф е изработен от висококачествена изкуствена кожа и професионално обработени с точна прострочкой и висококачествена вътрешна памучна подплата, за да е обърнат към телефона с точни отвори за камерата и пристанища. [Стилен и практичен] Тънък калъф-за награда е луксозен външен вид.В Mavis's Дневник вие винаги ще намерите своя собствен подход. ♥ Стилен, защитен, но функционална чанта-портфейл ще отговори на вашите различни нужди в ежедневието. ♥ Предоставя цялостна защита на вашия телефон.В един джоба на разположение много функции, опростяване на живота си.За гледане на филм или видео с този калъф ще стане по-лесно, и вашият телефон ще изглежда специален, атрактивен, сладък, елегантен и стръмен.

Свойства

Най-добри оферти в категория