0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Jijaogara е Съвместим с калъф-портфейл за Samsung Galaxy S21 FE, флип-надолу капачка от изкуствена кожа Премиум-клас с отделения за карти, Магнитни устойчив на удари Защитен калъ?

Jijaogara е Съвместим с калъф-портфейл за Samsung Galaxy S21 FE, флип-надолу капачка от изкуствена кожа Премиум-клас с отделения за карти, Магнитни устойчив на удари Защитен калъф за Samsung Galaxy S21 FE 5G (розов)

BGN 4.00
Налично

Продукти

Идеален за по-активен и удобен живот Точен силует за всички портове 8. Да се пази от мазна кал, киселини и други химически вещества 2.【Практичен държач за карти】 Кожен калъф-портфейл за Samsung Galaxy S21 FE 5 G с удобна магнитна закопчалка внимателно и надеждно съхранява всички ценни неща, има 2 слота за карти, 1 джоб за пари и 1 прозрачен прозорец за лесен достъп до вашите снимки. Поддръжка за безжично зареждане Инструкция за техническо обслужване : 1. Не оставяйте продукти от кожа, под жаркото слънце в продължение на дълго време Осъществяване Съдържание : 1 х калъф-портфейл Huipudun Samsung Galaxy S21 FE 5 G.Елегантна текстура на кожата създава класически и луксозен външен вид. Леко избършете кожени изделия тънка кърпа, ако на нея има вода 3. Отвор за динамиката на телефонните разговори 7.Идеален за по-активен и удобен живот.Удобно, да отговаря на телефонни обаждания, без да махате калъф, можете да води разговор с вътрешен калъф. Магнитна закопчалка 5.Характеристики : 1.Чанта-портфейл за Samsung Galaxy S21 FE 5 G от изкуствена кожа с панти капак и отделения за карти, поставка за Samsung Galaxy S21 FE 5 G 2021, устойчив на удари защитен калъф за Samsung Galaxy S21 FE 5 G, дизайн своята практика-на портфейла в стил книжки с 2 притежателите на карти, 1 прозрачен прозорец и 1 джоб за пари, позволява носене на снимки, визитки, карти за самоличност, шофьорска книжка, кредитна карта, дебитна карта, карта на метрото и няколко други дреболии.Чанта-портфейл за Samsung Galaxy 21 FE (6,4 инча) от изкуствена кожа с панти капак - прекрасен подарък за вашето семейство и приятели. Изработен от здрава, мека изкуствена кожа премиум-клас 2. Регулируема поставка за високоговорител 6. 【Удобна поставка】 Панти калъф Samsung Galaxy S21 FE (6,4") с невидима стойка може да се инсталира хоризонтално положение като здрава стойка за четене, гледане на видео, сърфиране в уеб страници и видео чат с приятели.

Свойства

Най-добри оферти в категория