0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Чанта-портфейл LAMEEKU, Съвместим с iPhone 13 Pro Max 6,7 , Кожена чанта за носене през рамо с отделения за карти, Поставка за телефон с [RFID заключване] джоб за Apple iPhone 13 Pro Max за жен?

Чанта-портфейл LAMEEKU, Съвместим с iPhone 13 Pro Max 6,7 , Кожена чанта за носене през рамо с отделения за карти, Поставка за телефон с [RFID заключване] джоб за Apple iPhone 13 Pro Max за жени, Цъфтеж череша

BGN 18.69
Налично

Продукти

В чантата си ✅ Полнокадровая защита и противоударность : дизайн с отворена с лице лесен за използване телефон. Каишка за китката ви позволява лесно да го носите със себе си. - тройни камера).✅Съвместимост : Съвместим само с i Phone на Apple 13 Pro Max 6,7 инча (випуск 2021 г. ✅ Заключване RFID : вътрешен слой заключване RFID прикрепен към всеки слоту за карти с памет, за да се гарантира безопасността на жизнено важна информация, съхранявана на вашите карти, живи и здрави.Затваря всичките четири ъгъла на вашият i Phone, стърчащи издатини и с наклон на камерата помагат да се предотврати появата на драскотини по повърхността. ✅ Каишка за китката и верижка през рамо : Регулируема и подвижна презрамка подходящ за всекидневни случаи, като например общуване с приятели, наслада от слънцето на плажа, преходи дати и т. ✅ Голям капацитет : чанта-портфейл, специално проектирани с няколко скрити отделения за карти с ципове YKK, може да побере повече от 8 карти и малко пари, така че можете да носите със себе си документ за самоличност, кредитни, дебитни карти, пари и дори монети, не взе чантата със себе си.

Свойства

Най-добри оферти в категория