0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Защитен калъф геймпада, Елегантен Корпус игрален контролер Специален дизайн, Изискан и елегантен Външен вид, за да геймпада PS5 (Розово злато)

Защитен калъф геймпада, Елегантен Корпус игрален контролер Специален дизайн, Изискан и елегантен Външен вид, за да геймпада PS5 (Розово злато)

BGN 0.67
Налично

Продукти

2 Повърхността е гладка и приятна на допир, което ви позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления. Корпус за подмяна на игровия контролер със собствените си ръце, с отвертка, лесно се обработва и се заменя. Специално разработен за контролер PS5, той идеално се съчетава с оригинално оборудване.Параметри : Тип на продукта : Корпус игрален контролер Материал : ABS Приложимо обзавеждане : За контролер PS5 Осъществяване Списък : 1 х корпус игрален контролер 1 х отвертка.【Лесно запознат и се заменя с】 Корпус за подмяна на игровия контролер направи си САМ, с отвертка, лесно се обработва и се заменя. Изискан и страхотен външен вид може ефективно да защити своя гейм контролер от надраскване. 【Специален дизайн】 Специално разработен за контролер PS5, той идеално се съчетава с оригинално оборудване. 【Гладка повърхност】 Тя е гладка и приятна на допир, което ви позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления.

Свойства

Item Type:
Game Controller Shell
Material:
ABS
Applicable Equipment:
For PS5 Controller
Package List:
1 x Game Controller Shell:
1 x Screwdriver:

Най-добри оферти в категория