0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Килимче за йога YFBHWYF - Нескользящий подложка за спорт и фитнес аксесоар за практикуване на йога, пилатес и упражнения на пода (72 L X 24W)

Килимче за йога YFBHWYF - Нескользящий подложка за спорт и фитнес аксесоар за практикуване на йога, пилатес и упражнения на пода (72 L X 24W)

BGN 19.55
Налично

Продукти

Висока устойчивост на износване, меки и еластични уплътнения плътно една до друга, осигуряват стабилна подкрепа на ставите и имат дълъг животИме на продукта : килимче за йога Материал изделия : порести каучукови Пяна с дебелина 2 мм, намалява умората и предпазва от наранявания по време на упражнения. Голямо килимче за йога с размер 72 * 24 инча и высокоэластичный поролоновый материал предоставят подплънки за практикуване на йога и ви позволяват да се отпуснете. Размер : 183x61 см/72x24 виж Мултифункционалност : -Ако искате да персонализирате фигура, можете да ми изпратите писмо, ще работя много усърдно, за да се погрижат за вас. ❀ Изберете един от многото красиви шарки, за йога, за да играе повече роли на вашия килим.-Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Това е голям технологичен пробив в производството на постелки за йога.Защото, в крайна сметка, по-лесно се практикува на любимото си черга за йога. ❀ Този килимче за йога, изработена по най-новите технологии, притежава такива характеристики, като нескользкость, липса на мирис и добро уплътнение. ❀ Използвайте тази подложка за практикуване на йога по всяко време и на всяко място, той е много подходящ за занимания с гореща йога, пилатес, колоездене, йога, пилатес, растяжкой, медитация и упражнения на пода, семейни пикниками, аштангой и атракциони подови изтривалки на разположение.

Свойства

Най-добри оферти в категория