0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
6 Цветен Винен нюанс за устните Копринено Мека глазура за устни, червило, хидратиращи и антипригарная чаша, която лесно выцветать 6 Различни цветове по ваш избор, 3 м?

6 Цветен Винен нюанс за устните Копринено Мека глазура за устни, червило, хидратиращи и антипригарная чаша, която лесно выцветать 6 Различни цветове по ваш избор, 3 мл гланц за устни, строителство, дава обем

BGN 0.33
Налично

Продукти

Избягвайте директен контакт с очитеNo лепкавост, без размазывания, без остатъци от петна.【Издръжлив и водоустойчив】, полноразмерное петно за устни, издръжлив и Водоустойчив, антипригарный чашка, не избледнява. Няколко цветове ще направят вашият грим вече не однотонным, показва красиво лице. Идеален за идеалния начин за целия ден. Подчертайте идеални устни, направете профил на устните по-естествено.Още по-изненадващо е, че различните лица и грим Демонстрира различни ефекти, но са едно и също нещо : всички те са еднакво Сладки!. 【Бърз отговор в рамките на 24 часа 】 Моля, обърнете внимание, че набор от червило може да бъде повреден при изпращане, ако са счупени продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще положим всички усилия, за да ви предложим най-доброто решение. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) 1. 【Лесна и широко използвана】 Лека текстура и е отлична хидратация Предоставят усещане за шелковистости без натоварване. 【натуральность и гаранция за качество】 Ние с гордост можем да кажем, че Ние Никога не Изпитват и никога не се Тестват върху животни, винаги избора на Съставки от премиум-клас В съответствие с Предпочитанията на потребителите. идеален за лична употреба или за подарък на мама, съпруга, приятелка за рождения си Ден, на Деня на благодарността, Коледа или други празници.Высокопигментированные, лесно окрашиваемые и с гланцова текстура, те остават на устните и изсъхне с Абсолютно привлекателна гладка послевкус през целия ден.

Свойства

Най-добри оферти в категория