0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
KESYOO 3 бр., Цвете Шнола за коса, Детски Щипки за коса, Панделки за момичета, Аксесоари за Коса, Детски Щипки за Коса, Аксесоари за коса с цветя за момичета, Цветни Щипки ?

KESYOO 3 бр., Цвете Шнола за коса, Детски Щипки за коса, Панделки за момичета, Аксесоари за Коса, Детски Щипки за Коса, Аксесоари за коса с цветя за момичета, Цветни Щипки за момичета, Щипки за коса за деца, Мис

BGN 0.33
Налично

Продукти

-Перфектен декор за коса за момичета за рожден ден, коледно парти, сватба, Ден за защита на децата и много други аксесоари за коса за жениМоже би дори ще откриете, че поставите заколку в собствена коса!.Декоративни растения : ЦВЕТНИ щипки за коса, украсена с красиви изкуствени цветя и изкуствени перли, красиви и прекрасни, идеални за отглеждане на деца, момичета-цветочниц и малки момичета. -Не само красиво, но и полезно, украсена с прически и здраво закотвени на косата, а също така е удобно да се използват щипки за коса за малки деца. детски фиби за коса с изкуствени перли и цветен модел, украсена с панделка, благодарение на което те са по-меки, гъвкави, леки и издръжливи, красиви и изискани. -Предлага се в ярки цветове и красиво цвете дизайн, лесно свети детски тоалети и прически цветове за косата.Шнола за коса с цветя модел за момичета : ? Подарък - щипки за коса с цветя модел за прекрасни снимки на новородени, рожден ден, бебе душ, подаръци за деца, Коледа, подпори за семейни фотосесии, почивка, връщане в училище, те ще бъдат чудесно допълнение към всеки педиатър заедно. със собствените си ръце и те са подходящи почти за момичета от всички възрасти. -Включвайте се по-добри прически за малки момичета като накити за косата, а също и като подаръци за вашето семейство и приятели.Щипки за коса : Идеален декор за коса за момичета за рожден ден, коледно парти, сватба, Ден за защита на децата и др.Пратката включва 3 х цветни фиби за коса Характеристики -Материал : плат, ленти, метални фиби, за деца - Цвят : както е показано цвете шнола за коса Размер : 7,50 X4,00 X2,00 см /2,95 X1,57 X0 шнола за коса.

Свойства

Най-добри оферти в категория