0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Комплект шалове с ръбове за перука, Шал за оформяне на ръбове с лепенки за Дантелен предния край на Перуки, Двуслойни Сатен, Чепчик за сън за деца и възрастни (1 бр. Че

Комплект шалове с ръбове за перука, Шал за оформяне на ръбове с лепенки за Дантелен предния край на Перуки, Двуслойни Сатен, Чепчик за сън за деца и възрастни (1 бр. Чепчик от розово злато + 1 бр. Предни тайна)

BGN 2.00
Налично

Продукти

шапка и 1 брНие имаме избор на цветове. сатен материал удобно в чорап. не позволява да му пристрастия, няма скоби, гребени или лепило. дъвка на шляпке е подходящ за всички видове главата.5" за главата средния размер за възрастни.Шапка с такъв размер чудесно за стайлинг на коса естествена коса, косичек, плетений, бигудей, щипки за коса, дълга коса и всичко останало.Моля, изплакнете с топла вода преди употреба.Препоръчваме винаги да се даде на вашата шапочке за сън напълно да изсъхне на въздух, да се удължи срока си на служба. атласную шапка може да се носи, за да запази косата на място по време на сън или ги държи по време на грим, измиване на лицето, химиотерапия, косопад , сатен шапката е отличен за целогодишно ползване.no притеснявате за статично електричество или пушистом шарике.това е идеалният подарък за вашето семейство, независимо от това, дали са къдрава косата си дълга или къса.Когато дойде време да се реша да го, просто го пуснете в пералнята – всички шапки за душ може да се пере в машина за допълнително удобство и трайност. леко, бързо сохнущий, лесни за миене и грижи.no еластичност, остава в сила, дори ако косата става мокро. сатен шапката и обвивка на ръба, изработени от двухслойного качествен сатен, който е лек, мек, лъскав, елегантен и подобен на коприна, подходящ в чорап.В този продукт се използва двуслойни сатен материал, който се различава от однослойного материал на капачката, въведена в сайта.вие ще получите 1 бр. изработени по индивидуална поръчка на тъканта не испачкает вашата калъфка или чаршафа.Един размер подходящ за всички : диаметър на повърхността на капачката на 21-22 инча, размер опаковки по краищата 43 "x 2.УДОБЕН МАТЕРИАЛ : сатен, подобен на копринен сатен. шал на ръба, които са идеални и достъпни комбинация, много удобна за ежедневна употреба. отличен за задържане на естествена коса, косичек, плетений, бигудей, щипки за коса, дълга коса и всичко останало.Все още нямате Подходяща сатенена капачка от джанта на петна, не се колебайте, вземете я сега. атласную шапка може да се носи, за да запази косата на място по време на сън или ги държи при грима, измиване на лицето, химиотерапия, загуба на коса.

Свойства

Най-добри оферти в категория