0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
LIOOBO Куки За Кърпи Стенни Куки 7 бр. Куки, за да се Снабди с Въжета за Палатки Кожени Куки Копчета за Кожени Закачалки, Кукички За Къмпинг Градинска Бельевая Въже Тури?

LIOOBO Куки За Кърпи Стенни Куки 7 бр. Куки, за да се Снабди с Въжета за Палатки Кожени Куки Копчета за Кожени Закачалки, Кукички За Къмпинг Градинска Бельевая Въже Туризъм Посуда

BGN 1.33
Налично

Продукти

дизайн с метална катарама, лесна за инсталиране и го изключвате, ще направят вашият престой в къмпинг по-забавноПодходящ за къмпинг, на скално катерене, пешеходен туризъм, пътешествия.Не закачалка за лампи, но и кука за дрехи, чанти, прибори за хранене, знамена, бижута.Тези куки, за да се снабди с въже за къмпинг може да се превърне в практичен подарък за вашите приятели, които обичат къмпинг на открито, и те ще бъдат много щастливи.Подходящ за къмпинг, на скално катерене, пешеходен туризъм, пътешествия.Описание на Тази кука е изработена от висококачествени материали и, че не е лесно, има дълъг срок на служба.Удебелена кожа и метал с носеща способност за инсталиране на различни подпори и въжета.Подходящ за използване на открито. -Дизайн с метална катарама, лесна за инсталиране и го изключвате, ще направи вашата почивка в къмпинг по-забавно. дизайн с метална катарама, лесна за инсталиране и го изключвате, ще направят вашият престой в къмпинг по-забавно. на Помещение и включва 7 х куки за лагер снабди с въже.Подходящ за използване на открито. Малко изтънчен, преносим.Удебелена кожа и метал с носеща способност за инсталиране на различни подпори и въжета.Подходящ за използване на открито.- Размер : 22,5x0,5 см.Тези куки, за да се снабди с въже за къмпинг може да се превърне в практичен подарък за вашите приятели, които обичат къмпинг на открито, и те ще бъдат много щастливи.Характеристики -Цвят : черно, тъмно кафяво, жълто, зелено, светло синьо, тъмно синьо, кайсии -Материал : кожа, метал Размер : 22,50 X0,50 X0,20 см /8,84 X0,20 X0,08 инча-Не поставка за лампа, но и кука за дрехи, чанти, прибори за хранене, знамена, бижута, -Удебелена кожа и метал с носеща способност за инсталиране на различни подпори и въжета.

Свойства

Най-добри оферти в категория