0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
12 бр. Панделки от лента за деца на Патрик, Шнола, Шнола за коса, Зелени Жени в голям Рубчик, Детски Коледен Празничен Костюм от Крокодилска кожа, Щипки за Момичета, Бу?

12 бр. Панделки от лента за деца на Патрик, Шнола, Шнола за коса, Зелени Жени в голям Рубчик, Детски Коледен Празничен Костюм от Крокодилска кожа, Щипки за Момичета, Бутик,, Детска Превръзка на Главата, Св.

BGN 3.00
Налично

Продукти

нКоледни щипки за коса с лъкове : Тази шнола ще ви направи по-привлекателна и чудесна на партито в чест на Св.шнола за коса с лък Освен това, шнола сигурно е фиксирана на косата си и лесно пада.Информация за продукта Щипки за коса от кожа на алигатор Bowknot Можете да ги използвате като идеално подпори за фотосесии на вашите партита!То е удобно и красиво да се носят с широки допир, това е перфектният аксесоар за коса на парти на Св.Аксесоар за коса Patrick : Материал на тези заколок еластичен и удобен, така че те вече няма да навредят на косата. Патрик или празнично събитие. Патрик, тази шнола за коса определено ще привлекат към вас вниманието на обществеността. Клипове от крокодилска кожа с нос : Сладко и модерен дизайн с лък може да се подчертае външния си вид, лесно да се привлече вниманието на хората. Патрик или празнично събитие. Патрик или просто за забавление. - Той може да се задържи на главата си, не е лесно соскальзывая, подходящ подарък за вашите деца, приятели и семейството си. - Това е отличен избор за Деня на Свети Патрик, карнавал, коледно парти, на зимните празници, тематични партита и т.18 инча, - е Изработен от качествен материал, лесен за употреба, удобен за ползване в чорап.Шнола за коса с лък : отличен избор за Деня на Свети Патрик, карнавал, коледно парти, на зимните празници, тематични партита и т.Пратката включва 4 × фиби за коса Особености - Материал : лента - Когато вие и вашите деца ще отидете да празнуват Св.Коледни щипки за коса с лъкове : Тази шнола ще ви направи по-привлекателна и чудесна на партито в чест на Св.Празнични аксесоари за коса : Щипки за коса от крокодилска кожа с трилистником, и вашият домашен любимец също може да се пуснат тези зелени щипки за коса с трилистником, за да се присъединят към вас на празнично парти.

Свойства

Най-добри оферти в категория