0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Aoceley 2 Комплекта Външни тела на стълб от Здрач до Зори, Външната Лампа На колумб, 2 Комплекта Външни Стенни осветителни тела с Датчик за движение, Външно Стенни аплиц?

Aoceley 2 Комплекта Външни тела на стълб от Здрач до Зори, Външната Лампа На колумб, 2 Комплекта Външни Стенни осветителни тела с Датчик за движение, Външно Стенни аплици от здрач до Зори

BGN 1.00
Налично

Продукти

Външно осветление на верандата ще изгори в този режим и ще остане на 100% ярък около 8 часа, а на разсъмване автоматично ще се изключиЗа да включите осветлението на автоматичен режим на ръчно, просто завъртете стенен ключ "on -off" в рамките на 0,5 ~ 2 секунди.Освен това, сензор за движение има широк диапазон на 35 фута и 220 градуса, което позволява на сензора да работят по-точно.Aoceley винаги се стреми да предоставя качествени продукти и да предложим на нашите клиенти най-доброто обслужване. 【Беспроблемная покупка】Ако имате нужда от някаква помощ относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване.Външно осветление на верандата ще изгори в този режим и ще остане на 100% ярък около 8 часа, а на разсъмване автоматично ще се изключи. 【Беспроблемная покупка】Ако имате нужда от някаква помощ относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване.Гнездо лампа, подходящ за всеки лампи със стандартен конектор E26, моля, използвайте лампи с нажежаема жичка или led лампа с регулируема яркост, за да се избегне трептене, максимална мощност 60 W (лампа в комплекта не са включени). 【Бърз монтаж и универсално гнездо E26】Всички принадлежности за монтаж са включени в комплекта на доставката и конструкция на открито на дъното прави подмяна на лампи е много прост.За да включите осветлението на автоматичен режим на ръчно, просто завъртете стенен ключ "on -off" в рамките на 0,5 ~ 2 секунди. 【Водоустойчив и антикоррозийный】 Изработени от лят под налягане алуминий, метал и утолщенных прозрачни стъклени панели, нашите външни стенни аплици от 2 комплекти се различават по якост и устойчивост на атмосферни влияния, устойчивост на корозия и ръжда, годни за продължителна употреба при всякакви условия на открито. 【Удобен режим на ръчно управление】 Тези външни стенни тела могат непрекъснато да се поддържа яркостта на 100% през нощта, например, по време на партита, семейни събирания и други сцени, които изискват ярко осветление. 【Удобен режим на ръчно управление】 Тези външни стенни тела могат непрекъснато да се поддържа яркостта на 100% през нощта, например, по време на партита, семейни събирания и други сцени, които изискват ярко осветление. 【Водоустойчив и антикоррозийный】 Изработени от лят под налягане алуминий, метал и утолщенных прозрачни стъклени панели, нашите външни стенни аплици от 2 комплекти се различават по якост и устойчивост на атмосферни влияния, устойчивост на корозия и ръжда, годни за продължителна употреба при всякакви условия на открито.Гнездо лампа, подходящ за всеки лампи със стандартен конектор E26, моля, използвайте лампи с нажежаема жичка или led лампа с регулируема яркост, за да се избегне трептене, максимална мощност 60 W (лампа в комплекта не са включени).

Свойства

Най-добри оферти в категория