0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Съвременен Уличен лампа Uolfin, 2 комплекта Геометрични тела за верандата, Черни Метални Външни осветителни тела с абажуром от Затравленного Стъкло за заден двор, на П

Съвременен Уличен лампа Uolfin, 2 комплекта Геометрични тела за верандата, Черни Метални Външни осветителни тела с абажуром от Затравленного Стъкло за заден двор, на Предната веранда, Гараж, 6 'D x 9' H.

BGN 53.47
Налично

Продукти

[Модерен стил] Форма на квадратна рамка дизайн се съчетава с абажуром от квадратен стъкло с затравкой Въпрос : Как можете да инсталирате това е външно осветление на верандата?. Увеличена дължина от стената : 6 см.Ветрозащитный, водоустойчив, водоустойчив, защитен от сняг.A : Ние ценим потребителски опит на нашите клиенти. Размер на стъклени абажура е 3.Освен това, той е изработен от метал и стъкло, които предпазват от вятър, дъжд и сняг, както и много трайни.Обща височина : 9 см.Задайте навес, и всичко е готово.Ако ви харесва лесен и модерен стил, а тази лампа за външно осветление, със сигурност най-добрият избор. Мощност на една лампа : не повече от 60 Вата. Максимална ширина : 6 см.Освен това, той е изработен от метал и стъкло, които предпазват от вятър, дъжд и сняг, както и много трайни. Материал : метал и стъкло.Моля, обърнете внимание, че трябва да ги закупите отделно.В : Какво да направя, ако липсват детайли или стъклена лампа е счупен, когато получа колет този външни стенни лампи за дома?. Въпрос : Съвместими ли този лампата на верандата фермерска къща с лампа "От здрач до зори" или лампа с датчик за движение?.Ясна и проста геометрична форма определят, че този черен уличен монтиран на стената лампа е идеален за съвременния начин.Квадратна рамка в селски стил с абажуром от матирано стъкло осигурява най-добрият мека светлина дори в тъмното.Твърди линии може да създаде усещане за ред в околната среда. [Приложими сцена] Този уличен лампа има уникална форма, лесна и дизайнерски смисъл, и може да се комбинира с всеки стил и местоположение, независимо дали веранда, гараж, пътища, пътеки, навес, той може да са се слее с околната среда. [Модерен стил] Форма на квадратна рамка дизайн се съчетава с абажуром от квадратен стъкло с затравкой.О : Нашият черен лампа за верандата е напълно съвместим с лампа "от здрач до зори" или лампа с регулируема яркост. Стъклена лампа : 3,5 "x 6". [Перфектен размер и крушка] Размерът на това външно осветление е 6 'D x 9' H. [Перфектен размер и крушка] Размерът на това външно осветление е 6 'D x 9' H.Ако това се случи, ние безплатно ще ви изпратим липсваща подробност повторно. На задния панел : 6,5 "x 6"x 1". Съвместим с лампи max мощност 60 W, тип A, E26, включително led, КФЛ, лампи с нажежаема жичка и халогенни лампи (не са включени в комплекта).Геометричен смисъл е много силна.Ако ви харесва лесен и модерен стил, а тази лампа за външно осветление, със сигурност най-добрият избор. Напрежение : 110 - 120 V.Геометричен смисъл е много силна.О : Към него монтажния комплект и подробно ръководство за потребителя, който ще ви помогне да завършите инсталацията на по-малко от 15 минути.Основата на лампата : Тип E26 A.Твърди линии може да създаде усещане за ред в околната среда.

Свойства

Най-добри оферти в категория