0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Британски Джобен Компас Класически Джобен размер за хайкинг, Трекинг, Лов, Компас за Оцеляване, Навигация на Открито, Подаръци за деца и възрастни от AK Морски MART, Ка?

Британски Джобен Компас Класически Джобен размер за хайкинг, Трекинг, Лов, Компас за Оцеляване, Навигация на Открито, Подаръци за деца и възрастни от AK Морски MART, Кафяв

BGN 19.61
Налично

Продукти

Така че, Ходите ли с бойскаутами Или да се загубиш В Гората, Аз Ще бъда ваш ВодачБлагодарение на светящемуся в тъмното градуирана набиране вие може да се определи посоката, при всякакви метеорологични условия.Чудесен подарък За морски, мореплавательных.Месинг Компас, Античен Месинг С Компас, Часовници Античен Месинг Джобен Компас Доллонд Лондон Скуеър. ? МАТЕРИАЛ : Месинг и стъкло Цвят : месинг. ?ВПЕЧАТЛЯВАЩИЯТ и УНИКАЛЕН ПОДАРЪК : - Перфектно изработен ръчно старинен джобен компас от плътен месинг с богата винтажной тапицерия патина. ? АНТИЧЕН ДИЗАЙН : - Старинен външен вид придава продукт, класически външен вид, който никога не излиза от мода. ?ПОЛЕЗНО : - Това е екипировка за оцеляване е необходимо допълнение към набор за оцеляване или раница всеки пътник или любител на приключения, за да се ориентирате в случай на извънредни ситуации на открито.Независимо от това, готвите ли Сте за приключения на открито или за спешни случаи, Компас е незаменим предмет на оборудване. ? РАЗМЕР : - Размер : 2.Име на отдел : унисекс-за възрастни.Чудесен подарък За морски, мореплавательных. ? АНТИЧЕН ДИЗАЙН : - Старинен външен вид придава продукт, класически външен вид, който никога не излиза от мода.Компас е идеален за подарък на Ваш годеник на годишнина от сватба, Свети Валентин, рожден Ден на съпруга, на рожден Ден на човек. ? РАЗМЕР : - Размер : 2.Този портативен дизайн на джобен компас удобен за носене.Компас Преносим Месинг Твърди Компас за любителите на мореплаването, както и по-добър избор за подарък.? МАТЕРИАЛ : Месинг и стъкло Цвят : месинг.Независимо от това, готвите ли Сте за приключения на открито или за спешни случаи, Компас е незаменим предмет на оборудване.Точен компас измерва азимут, на ъгъла на отклонение на измерването ниво, дължина и височина на обекта и лесно да се чете данните по всяко време и на всяко място, че е идеален за къмпинг, разходки, изследвания, лов, други дейности на открито.Независимо от това, готвите ли Сте за приключения на открито или за спешни случаи, Компас е незаменим предмет на оборудване.Нашият Компас нарекохме Мечтата на Турист!Компактната конструкция улеснява работата с него малката ръка и осигурява удобство за съхранение на вашите аварийни запаси за оцеляване. ?ПОЛЕЗНО : - Това е екипировка за оцеляване е необходимо допълнение към набор за оцеляване или раница всеки пътник или любител на приключения, за да се ориентирате в случай на извънредни ситуации на открито.

Свойства

Най-добри оферти в категория