0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Outfmvch Cat Crayons Молив за очна линия на очите И Водоустойчив Молив за очна линия на очите в Черен Цвят Кафява очна линия Лесно Създаване на Идеална молив за очи 1 мл Благо?

Outfmvch Cat Crayons Молив за очна линия на очите И Водоустойчив Молив за очна линия на очите в Черен Цвят Кафява очна линия Лесно Създаване на Идеална молив за очи 1 мл Благодаря по-Късно

BGN 3.19
Налично

Продукти

Молив за очна линия Cat Crayons и молив за очна линия, със защита от изпотяване черен цвят на Кафява очна линия Лесно да се създаде перфектна молив за очи 1 мл благодаря, молив за очна линия, със защита от изпотяване черен цвят на кафява очна линия Лесно да се създаде перфектна молив за очи 1 мл Материал : течност Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цветаМоля, свържете се с нас Навреме, ние ще се погрижат за Вас 24 часа в денонощието.【Костюм за всички поводи】 Е идеална за много случаи, като например ежедневна работа, Хелоуин парти, сватба, рожден ден, козметично шоу, на живо шоу денс парти. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 25 грама опаковка Размер : 5,5x2x14 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Ако имате някакви въпроси. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. цветен блестящ молив за очи, пръчка сенки с метален блясък, сенки за очи, устойчива интензивен перламутровая очна линия с висок гланц, празничен грим, дърво с пайети, диамант, многоцветен, опушен, кремаво, матово, неутрален обем, водоустойчив, искрящи, быстросохнущий.

Свойства

Най-добри оферти в категория