0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Детска Чаша За Пиене С Китова Струя, 300 мл Сладка Преносима Чаша За Вода За Гмуркане, Чаша За Детски Спрей, Лятна Чаша За вода За Деца (Розов)

Детска Чаша За Пиене С Китова Струя, 300 мл Сладка Преносима Чаша За Вода За Гмуркане, Чаша За Детски Спрей, Лятна Чаша За вода За Деца (Розов)

BGN 1.67
Налично

Продукти

【Сладък дизайн китово чучура】 В тази детска чаша за пиене, е турбо-клапан за ниско налягане, който използва въздух под налягане за всмукване на водата и я пръскане, вашето дете от това да се хареса и той ще се влюби пие 【Безопасни и висококачествени материали】 която е Изработена от безопасни материали соломинка изработени от вносни силиконов каучук за сигурност и високо качество на продукта.Силиконови аксесоари (силиконова соломинка, о-пръстен, малко кит и клапан).Бутилка за пиене по ваш избор, можете да вземете със себе си в училище, на улицата или на други дейности, за да се изпълват с вода по всяко време и на всяко място. 【Вграден хранително о-пръстен 】 произволен завой на 360 °, няма течове при разклащане с главата надолу. 【Идеален подарък】 Идеалният подарък за деца.На дъното на чаши, изработени от утолщенного полипропилен материал, който е по-топлоустойчива. 【Идеален подарък】 Идеалният подарък за деца. 【Лесно почистване】 лесно можете да почистите с помощта на почистващо средство.Други компоненти (пузырчатый топчета, корпус чаша) може да се изплаква с топла вода и подсушете.На дъното на чаши, изработени от утолщенного полипропилен материал, който е по-топлоустойчива.Параметри : Материал : PP + силиконова гума Цвят : зелено, розово, жълто Тегло : 500 г Размер : 11,6 * 17 см Помещение включва : 1 * Детска чаша за пиене.Бутилка за пиене по ваш избор, можете да вземете със себе си в училище, на улицата или на други дейности, за да се изпълват с вода по всяко време и на всяко място. 【Лесно почистване】 лесно можете да почистите с помощта на почистващо средство.

Свойства

Material:
PP+Silicone Rubber
Color:
Green, Pink , Yellow
Weight:
500g
Size:
11.6*17cm
Package Includes:
1* Baby Drinking Cup :

Най-добри оферти в категория