0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
UPKOCH 3 бр Чаша за промяна на цвета на Детска Слама чаша Прозрачни чаши за Кафе с капаци Прозрачна утайка от чаша с капак, Чаша с соломинкой за Пиене Пътна Чаша Чаша За ?

UPKOCH 3 бр Чаша за промяна на цвета на Детска Слама чаша Прозрачни чаши за Кафе с капаци Прозрачна утайка от чаша с капак, Чаша с соломинкой за Пиене Пътна Чаша Чаша За Шейкове Чаша за Пиене на Вода Пластмасова Дръжка

BGN 10.10
Налично

Продукти

н Подходящ за жилища, офиси, кафенета, ресторант и т. - Красива форма и изящна изработка изработка я правят по-популярна сред хората. Непроливаемая слама чаша за пиене : подходяща в съответствие с вашия стил, за всички дейности, включително и рождени дни, партита, сватби или просто подаръци за семейството и приятелите си!.Чаша за напитки : Възможност за промяна на цветове за пластмаса, първокласен материал, тя е здрава и практичен за употреба.Кафе чаша красива форма, с дизайн, осигуряващ неговата популярност.Чаша за закуска : Коледна чаша за пиене, Когато поставите любимите си студени напитки и кубчета лед в тези пластмасови чаши за студени напитки, тези чаши за студени напитки ще променят цвета си.Чаша за пиене, Подходящи за дома, офиса, кафенета и т. - Компактен размер за по-удобно носене. - Използвайте хранителни полипропиленови материали за готвене на здравословни и питейна вода, за да по-лесно е да променя цвета на коледни чаши.Чаша за напитки, с променящ се цвят, с вендузата, по-удобна и лека за пиене.Информация за Товарахфруктовая слама чаша е Изработена от висококачествен материал, трайна и практична за по-дълга употреба. -Размер : около 23,00 X10,00 X10,00 см. - Тази специална бутилка за вода - един перфектен подарък за вашето семейство, приятели, колеги и за вас самите!Чаша за сок, с променящ се цвят -Материал : чаша от полипропилен, което променя цвета си.

Свойства

Най-добри оферти в категория