0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Декоративна дървена поставка EOSAHR за дисплея на: Поставка-пиедестал в стил фермерска къща за домашен интериор в стил ретро и държач за сапун за мивка - Поставка-подн?

Декоративна дървена поставка EOSAHR за дисплея на: Поставка-пиедестал в стил фермерска къща за домашен интериор в стил ретро и държач за сапун за мивка - Поставка-поднос в селски стил кухня и баня (черно-бяло)

BGN 2.00
Налично

Продукти

Това би бил идеалният подарък за вашето семейство или приятели, които обичат да правят или събирането на занятие, в нов дом, рожден Ден, сватба, Ден на благодарността, Коледа и тПоставка за показване е красива опаковка. [ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ДЪРВЕН ПОДСТУПЕНОК В ШИКОЗНИЯ ЦВЯТ] Тава за баня EOSAHR предлага се в различни модерни цвята - черно и бяло, черно, кафяво, светло кафяво, сиво и от дърво - така че ви не ще бъде трудно да вземем този, който ще пасне на интериора на вашата стая.Дървена стойка, заглаженный по ръбовете, ще даде своя дом в селски стил. [ИДЕАЛЕН ВАРИАНТ за вашия дом ДЕКОР] Нашият тава за плота е идеален за оформяне на всеки стил, може да се използва за декорация на още уморен тавата, журнального масички, плотове, кухня, всекидневна, трапезария и много други!. [ПРОСТО ОЧАРОВАТЕЛЕН И СТИЛЕН ДЕКОР на СТАЯ] Очарователна дървена поставка за изложбата на стоки ще бъде страхотно допълнение към всеки луксозния декора на фермерска къща!Благодарение на потертостям по ръбовете и боядисани повърхности стойка е уникален и подходящ за продължителна употреба.

Свойства

Най-добри оферти в категория