0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
DOITOOL 1 бр. Поставка за дисплея Поставка За дисплея на Бижута Поставка За дисплея на Бонбони Поставка за дисплея на продукта Акрилни Стойки За дисплея Прозрачна Пост?

DOITOOL 1 бр. Поставка за дисплея Поставка За дисплея на Бижута Поставка За дисплея на Бонбони Поставка за дисплея на продукта Акрилни Стойки За дисплея Прозрачна Поставка За Дисплея Поставка за Десерт Поставка за показване

BGN 10.24
Налично

Продукти

ПОСТАВКА за дисплея на ЧАНТАТА - Акрилна поставка за дисплея на чантата пластове дизайн, голям капацитет, по-малко пространство, практична и не заема мястоРАФТ-поставка за КИФЛИ - Многопластова конструкция, голям капацитет, малко пространство, практична и не заема много място. - Можете да сложите в портфейла си, точките си, можете да изложи на излагам на показ колекцията си бижута дамска чанта. - Прозрачен дизайн на външния вид, по-прост и-щедри, по-красива витрина за стоящи рафтове.ПОСТАВКА за дисплея на ЧАНТАТА - Акрилна поставка за дисплея на чантата пластове дизайн, голям капацитет, по-малко пространство, практична и не заема място. -Отлично качество на изработката, силни настаняване, не ще падне с поставки за чанти. Поставка за витрини десерти-акрилен материал, прозрачен, с висока разделителна способност.АКРИЛ на много НИВА ПОСТАВКА - Можете да поставите вашия портфейл, очила, можете да сложите за украса.Поставка за витрина за бижута-отлично качество на изработката, силни настаняване, няма да падне.Пратката включва 1 х рафтове за съхранение Характеристики -Размер : 25,00 X24,50 X15,00 см.Витрина на застояла рафта Не знаете къде да поставите своите бижута, очила, портфейли и т./9,82 X9,63 X5,89 см притежателя на портфейла.РАФТ-поставка за КИФЛИ - Многопластова конструкция, голям капацитет, малко пространство, практична и не заема много място.АКРИЛ на много НИВА ПОСТАВКА - Можете да поставите вашия портфейл, очила, можете да сложите за украса.

Свойства

Най-добри оферти в категория