0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
YestBuy Прозрачна Акрилна поставка с подступенками за поп-фигури, 3 нива поставка за кифли, Поставка за десерти за показване или колекции (8,7 х 12, 1 опаковка)

YestBuy Прозрачна Акрилна поставка с подступенками за поп-фигури, 3 нива поставка за кифли, Поставка за десерти за показване или колекции (8,7 х 12, 1 опаковка)

BGN 8.00
Налично

Продукти

[КАЧЕСТВЕНА ОПАКОВКА] : за да се избегне увреждане на табела по време на транспортиране, всеки един от нашите продукти има своя собствена опаковане с кутия и защитен филмМоля, повдигна защитното фолио преди да използвате. [КАЧЕСТВЕНА ОПАКОВКА] : за да се избегне увреждане на табела по време на транспортиране, всеки един от нашите продукти има своя собствена опаковане с кутия и защитен филм. [100% акрил] : Изработен е от висококачествен акрил материал с дебелина 3 мм, супер прозрачна акрилна лента, по-здрава и стабилна.Моля, повдигна защитното фолио преди да използвате.[ПОМОЩНИК ЗА СЪХРАНЕНИЕ на данни] : Ти все още е тъжно, че твоето любимо ръце къде се появи?Все още се тревожите за идеално място за празничен десерт?Хайде ви, този четырехъярусный багажник за изложбата на стоките ще ви осигури най-добрите условия на съхранение. [100% акрил] : Изработен е от висококачествен акрил материал с дебелина 3 мм, супер прозрачна акрилна лента, по-здрава и стабилна. [ПОМОЩНИК ЗА СЪХРАНЕНИЕ на данни] : Ти все още е тъжно, че твоето любимо ръце къде се появи?Все още се тревожите за идеално място за празничен десерт?Хайде ви, този четырехъярусный багажник за изложбата на стоките ще ви осигури най-добрите условия на съхранение. [УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ] : Тази 3-степенна акрилна полк е подходящ за настаняване на действие фигури в шкафчетата, празнични десерти и демонстрации на грим върху тоалетката масичката.ЛЕСЕН МОНТАЖ - Затегнете двата винта с помощта на приложената отвертка за два крака. здрав крак на 15 мм Здрава и устойчива, здрава краче 15 мм може по-здраво да се поддържа вашият грим, чиния за ръце, или торта, без да се притеснявате за разклащане или преобръщане. [УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ] : Тази 3-степенна акрилна полк е подходящ за настаняване на действие фигури в шкафчетата, празнични десерти и демонстрации на грим върху тоалетката масичката.

Свойства

Най-добри оферти в категория