0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Очна линия LAMUSELAND Печат Wingliner, Определени Гелевых Дръжки за очна линия на очите, Устойчиви на Размазыванию Течна очна линия, Устойчив Черен елегантен Двустранен Мол?

Очна линия LAMUSELAND Печат Wingliner, Определени Гелевых Дръжки за очна линия на очите, Устойчиви на Размазыванию Течна очна линия, Устойчив Черен елегантен Двустранен Молив във формата на Сърце, Инструменти за грим

BGN 1.67
Налично

Продукти

【Дизайн с две глави】 : Молив за очна линия на очите с два края, единият край-ултра тънък връх, който точно да очертава останалата част на окото, друга корона-извити печат, която осигурява бързо естествен вид на котешки очиНие ще решим вашия проблем бързо и ефективно.Използвайте вашето любимо средство за отстраняване на грима от очите или почистващо масло за лице, за по-лесно изтриване на молив за секунди. 【Спестяване на време】 : Този печат е предназначена за начинаещи и офис работници, лесно се прилага, за да можете да изглежда страхотно за броени секунди.Можете да бъдете сигурни, че няма да бъдат очите панди, защото може да се забавляват през цялата нощ, дори и да плувате или да се поти, не размазване на мастилото. 【Траен и водоустойчив, не избледняват】 : Нашият специален състав за грим съдържа канделильский и карнаубский восъци, които изсъхват бързо и се държат по цял ден. 【Лесно да носите със себе си】 : Той е побере лесно в чантата, за да отидете където и когато пожелаете.

Свойства

Най-добри оферти в категория