0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
HANABASS Прозрачна Стълбище Багажник за Изложбата на Стоки Полк-Органайзер за Играчки Притежателя Бижута Поставка Играчки Кукли на Поставка за Десерт Поставка за Кук?

HANABASS Прозрачна Стълбище Багажник за Изложбата на Стоки Полк-Органайзер за Играчки Притежателя Бижута Поставка Играчки Кукли на Поставка за Десерт Поставка за Кукли Контейнери за съхранение на бижута Поставка за

BGN 7.94
Налично

Продукти

- Конструкция е разумна, стабилна и практична, и този модел не ще бъде лесно да падне с поставка за куклиОсъществяване на списък 1 x Акрилна багажник за изложбата на стоките Характеристики -Цвят : Прозрачен акрил рафтове за съхранение -Размер : 18,00 X12,50 X10,00 см / 7,07 X4,91 X3 прозрачна поставка за изложбата на стоки.Прозрачна поставка за кифли - изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба. ДЪРЖАЧ за козметични инструменти-Той е достатъчно силен, му е лесно да се деформира или се съборят, и то може да ви служи известно време. -Лесен за инсталиране, това е дизайн, семпъл и елегантен стил за акрилни рафтове за съхранение на различни играчки.ПОСТАВКА ЗА ПРЪСТЕНОВИДНИ ЩРАНГОВЕ - акрилен материал, който лесно се деформират или.ПОСТАВКА за ДЕМОНСТРАЦИЯ на фигури - Предназначена за съхранение и демонстрация на статуи, тя е стабилна и практична и може да ви направи една добра услуга.ПОСТАВКА за часовници-продуктът може да поставите в хола си, на бюрото в детската стая. - Добра работа, гладка текстура, лесно я съборят, и може да се използва повторно за образна стойка.ПОСТАВКА за ДЕМОНСТРАЦИЯ на фигури - Предназначена за съхранение и демонстрация на статуи, тя е стабилна и практична и може да ви направи една добра услуга.ПОСТАВКА за часовници-продуктът може да поставите в хола си, на бюрото в детската стая. -Материал : акрил козметични принадлежности - Предназначена за съхранение и демонстрация на статуи, той е стабилен и практичен и може добре да ви служи стеллажом за сбирка играчки.

Свойства

Най-добри оферти в категория