0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
KALYLOC 2 бр. акрилен рафт-стойка за дисплей, 4-степенна Прозрачна Полк за показване на фигури, Срок за Събиране на детски играчки, Кексчета, Десертни орнаменти, Статуи (15

KALYLOC 2 бр. акрилен рафт-стойка за дисплей, 4-степенна Прозрачна Полк за показване на фигури, Срок за Събиране на детски играчки, Кексчета, Десертни орнаменти, Статуи (15,7x10,5x7,5 инча)

BGN 3.00
Налично

Продукти

Той ще бъде добро допълнение към вашия офисному масата, изготвяне на масата, прикроватной нощното шкафче и комодуТърсите изискан начин да се докаже играчка?От сега нататък всяко колекциониране на предмети от дома или офиса ще стане още по-интересно с елегантна акрилни поставка, която ще създаде за вас страхотна експозиция. 【Универсално използване】 Тази прозрачна поставка е идеална за демонстрация на действие фигури, празнични десерти, а също козметика и продукти за грижа за кожата.Всички рафтове са индивидуално опаковани в защитно пузырчатую филм за предотвратяване на драскотини и триене.Оборудван с отвертка и достатъчно количество винтове. 【Здрава конструкция】 Акрилни багажник на дисплея са изработени от акрил с висока разделителна способност с дебелина 4 мм с полирани ръбове.【Дисплей акрилни щрангове】 Може да се използва всяко място, на този прозрачна стойка.Опорните крачета са достатъчно здрави, за да издържат на продукти различна тежест.Позволете ни представя разнообразие от продукти на внимателни и организиран вид. 4-влакчета-рафтове, които се използват за кифли, козметика, кухненски аксесоари и така нататък. 【Качествена опаковка】 Можете да получите 4 организираха поставка за дисплея.Компанията Combination of Life създава иновативни, функционални и стилни организационни продукти, които ще ви помогнат да опрости живота си и се наслаждавайте.

Свойства

Най-добри оферти в категория